Jezik:

O društvu

Ukratno o nama

Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri svojim strankama, koje obuhvaćaju domaće i strane pravne osobe, financijske institucije, kao i fizičke osobe, pruža sveobuhvatne pravne usluge u svim granama prava.


Naše se odvjetničko društvo ponosi time što je zahvaljujući timu od 97 pravnih stručnjaka i više od 20 godina iskustva na hrvatskome tržištu sudjelovalo u većini najvećih i najvažnijih transakcija u Hrvatskoj.

Kao pravni sljednik Odvjetničkog društva Hanžeković, Radaković & Partneri osnovanog 1994. godine, Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri jedno je od najvećih odvjetničkih društava u Hrvatskoj sa širokim područjem djelovanja.

Društvo nastavlja uspješno dugogodišnje partnerstvo koje su 1986. godine osnovali odvjetnik Marijan Hanžeković, stručnjak za trgovačko pravo, i odvjetnik Milan Radaković, stručnjak za građansko pravo.

Glavni cilj osnivača bio je izgradnja odvjetničkog društva koje pruža sveobuhvatne pravne usluge sa snažnim naglaskom na trgovačko pravo.

Osnovavši Odvjetničko društvo Hanžeković, Radaković & Partneri, odvjetnici Hanžeković i Radaković bili su prvi odvjetnici koji su iskoristili mogućnost koja je uvedena Zakonom o odvjetništvu iz 1994. godine.

Stranke

Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri pruža pravne usluge i podršku vodećim investitorima na ovom području. Naše stranke obuhvaćaju, kako srednja do velika trgovačka društva različitih poslovnih grana, tako i državna tijela, međunarodne banke, telekomunikacijska društva i fizičke osobe.

U svom poslovanju odvjetničko je društvo prije svega usredotočeno na izgradnju povjerenja između društva i njegovih stranaka, kontinuiranu predanost razumijevanju poslovanja i potreba naših stranaka, kao i na pružanje dosljednih visokokvalitetnih pravnih usluga, što nam je omogućilo stvaranje dugotrajnog uspješnog poslovnog odnosa sa strankama.

Svaki od naših partnera zadužen je za vođenje predmeta određene stranke čime osiguravamo da svaka stranka u svakom trenutku ima izravan kontakt i promptnu reakciju u vezi sa svim svojim potrebama i upitima.

Članstva i priznanja

Društvo je član organizacije Lex Mundi, vodećeg svjetskog udruženja nezavisnih odvjetničkih društava.