Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri

Kruno Knežević

Kruno Knežević
Obrazovanje:
  • 1997. Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • 1999. Pravosudni ispit
Zaposlenje:
  • 1997-2000. vježbenik u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri d.o.o.
  • 2000. odvjetnik u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri d.o.o.
  • 2005. partner u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri d.o.o.
Glavna područja rada:

trgovačko pravo, stvarno pravo, obvezno pravo, pravo intelektualnog vlasništva, upravno pravo, ustavno pravo, pripajanja i spajanja

Strani jezici:

engleski

Opis:

Radno iskustvo odvjetnika Krune Kneževića obuhvaća široki raspon domaćih i inozemnih transakcija, poput pripajanja i spajanja, financiranja nekretnina, strukturnog financiranja i općih komercijalnih zajmova. Odvjetnik Knežević bio je vodeći odvjetnik pravnog tima u najvećem pripajanju na domaćem tržištu osiguranja, a osim toga pruža pravne savjete o pripajanju u sektorima nekretnina i turizma.

Bavi se pravnim savjetovanjem velikih međunarodnih i domaćih društava u svim aspektima poslovanja trgovačkih društava, a posebice onih koji se odnose na carinske propise, zaštitu prava intelektualnog vlasništva i građenje.

Odvjetnik Knežević pruža i pravne savjete u vezi s transakcijama na tržištu kapitala. Ima bogato iskustvo u savjetovanju klijenata na području bankarstva u vezi s naplatom duga, stečajem, ovrhom, parničnim i drugim srodnim postupcima.

U svom radu, odvjetnik Kruno Knežević zastupa i stranke u trgovačkim sporovima i arbitražnim postupcima, kao i u ocjeni ustavnosti zakona.

E-mail: kruno.knezevic@hanzekovic.hr