Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri

Paula Jagar

Paula Jagar
Obrazovanje:
  • 2009. Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
  • 2012. pravosudni ispit
  • 2018. - Poslijediplomski specijalistički studij iz trgovačkog i prava društava
Zaposlenje:
  • 2010- 2014. vježbenica u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri d.o.o.
  • 2014. - odvjetnica u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri d.o.o.
  • srpanj 2015. Multilateralni program za odvjetnike koji govore njemački jezik, a koji organizira Njemačka zaklada za međunarodnu pravnu suradnju (IRZ) u suradnji sa Saveznom odvjetničkom komorom i Njemačkom odvjetničkom udrugom.
  • kolovoz 2015. Praksa u Odvjetničkom uredu BKS Rechtsanwälte, Berlin, Njemačka
Glavna područja rada:

građansko pravo, trgovačko i pravo društva, radno pravo, ovršno pravo, stečajno pravo, javna nabava

Strani jezici:

engleski, njemački

Opis:

Paula Jagar je kao studentica aktivno sudjelovala u razvojnim programima Svjetske Banke i Vijeća Europe za mlade u Bosni i Hercegovini, a nakon diplome započela je karijeru u Odvjetničkom društvu Hanžeković & Partneri d.o.o. u Zagrebu.

Zahvaljujući bogatom iskustvu na području usklađenosti i upravljanja rizikom, odvjetnica Jagar pruža pravne savjete klijentima u vezi s usklađivanjem njihova poslovanja s važećim propisima, ali i s internim pravilima i najboljom praksom. Osim navedenoga, njezin rad je usredotočen na područje zakona o okolišu te na savjetovanje klijenata u vezi s važećom regulativom na međunarodnoj, europskoj i nacionalnoj razini.

S obzirom na izvrsno poznavanje njemačkoga jezika, odvjetnica Jagar zastupa klijente u pravnim postupcima na njemačkom govornom području te ima bogato iskustvo u različitim prekograničnim transakcijama.

Paula Jagar izrađuje sporazume i ugovore iz područja građanskog i trgovačkog prava te zastupa strane u parničnim, stečajnim i ovršnim postupcima.

E-mail: paula.jagar@hanzekovic.hr